Contour / Afslankmassage

Contour massage Afslank massage

massDe Contour massage afslank massage is een stevige massage vorm waarbij een speciale techniek wordt toegepast om een figuurcorrectie te doen zonder medische ingrepen. Door middel van deze technieken wordt de huid strakker, gladder en slanker. Hiermee is deze massagevorm een betaalbaar alternatief voor de bekende liposuctie. Na afloop van deze massage voelen veel mensen zich vaak energieker. Doordat de huid strakker wordt, verminderd de cellulite of deze verdwijnt zelfs helemaal.

De afslankmassage is een populaire methode om een slanker lichaam te bewerkstelligen. Het gaat hierbij niet per se om kilo’s verliezen (afvallen), maar veeleer om centimeters verliezen (vermageren).Dankzij deze massagevorm wordt er namelijk voor gezorgd dat je letterlijk strakker in je vel komt te zitten.
Afslankmassage is een extreem intense massagetechniek waarmee je huid, bindweefsels, vetcellen, lymfesysteem en bloedvaten worden gestimuleerd. Je bloedcirculatie zal verbeteren, evenals je lymfecirculatie. Dit zorgt op zijn beurt voor een optimale toevoer van zuurstof en bouwstoffen, een efficiëntere lozing van afvalstoffen en gifstoffen en een vermindering van vochtophopingen.

Cellulite moet niet verward worden met cellulitis (een bacteriële infectie van het onderhuidse
bindweefsel). De ontsteking bij cellulitis zorgt voor roodheid, zwelling, pijn en soms koorts. Cellulitis is, net als de huidaandoening erysipelas (wondroos)), een vorm van huidontsteking. Cellulite daarentegen is een volkomen onschuldige aandoening waarbij onderhuids vet zorgt voor kuiltjes en bobbeltjes op billen, benen en bovenarmen. Ook wel sinaasappelhuid genaamd.

Effecten Contour massage Afslank massage

Echter, dit effect is pas zichtbaar na circa 8 tot 10 behandelingen. Om goed resultaat te krijgen is er een speciale kuur van 10 behandelingen. Tijdens de eerste behandeling staat vooral de voorbereiding centraal, je krijgt hierbij een kort gesprek over wat je tijdens de behandeling te wachten staat. Daarnaast zal er een start worden gemaakt met de afslankmassage en hierna de speciale contour pakking. Na afloop krijg je een flesje water mee om de afvalstoffen die vrijgekomen zijn tijdens de massage af te voeren. Een week later zal de tweede afspraak plaatsvinden en hierbij zal de afslankmassage worden herhaald.
Vanaf de derde afspraak wordt er twee keer per week een afspraak gemaakt om het afslankproces te versnellen. Na zes weken is deze kuur klaar en kun je deze eventueel uitbreiden met nog een paar extra afspraken of je kunt ervoor kiezen om een nieuwe zone aan te pakken. Het advies is namelijk om maximaal één zone per kuur aan te pakken, juist omdat dit een speciale massagetherapie is. Om deze reden wordt er ook niet langer dan 20 minuten gemasseerd per afspraak. Bij sommige zones kan het zelfs nog korter zijn omdat de omvang van de zone niet groot is.
Hierna volgt altijd nog 20 minuten pakking

Bijwerkingen Contour massage Afslank massage

Let op! Deze massage valt niet onder de ontspanningsmassage en is echt een massagetherapie. De massage werkt namelijk in het bindweefsel en de onderhuidse vet cellen en is dus een stevige massage. Tijdens de massage kan dit pijnlijk of gevoelig aanvoelen. Tevens is het mogelijk (komt zelden voor) na de massage misselijk voelt of hoofdpijn kan krijgen. Dit komt door de afvoer van opgeslagen schadelijke stoffen. Het beurse gevoel kan nog een tijdje aanhouden maar is meestal na een dag over. Het is aanbevolen om op en voor de dagen van deze massage de minimale hoeveelheid vocht te consumeren van 2 liter.

2016-30-8--12-52-27